Gratis lektion i tildækning og aftørring efter massagebehandling - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

Gratis lektion i tildækning og aftørring efter massagebehandling

Tildækning af massageklinter handler om at kunne tildække klienten så vedkommende føler sig sikker, varm og tilpas. Kun den kropsdel der er afdækket bliver masseret. Det giver også massageterapeuten frihed til at massere alle dele af kroppen uden at blive belastet af tøj. Inden vi gør videre, så kan du få en kort inspiration til hvordan vi aftørre efter klientbehandling. Se nedenstående lille film.

Tilbage til emnet tildækning: Ved hjælp af god tildækning arbejder massageterapeuten kun på den del af kroppen, der er afdækket – for eksempel klientens ryg, arm eller ben, mens resten af ​​kroppen er dækket til. Klientens intime områder er altid tildækket. På den måde opretholder massageterapeuten en professionel og etisk praksis, samtidig med at man undgår forlegenhed for klienten eller sig selv.

Et tegn på en erfaren massageterapeut er, at han eller hun håndterer tildækning på en hurtig, dygtig måde, der får klienten til at føle dig sikker og komfortabel. Faktisk bemærker man det måske ikke engang, fordi de håndterer alt og fortæller klienten, hvis klienten skal gøre noget, som f.eks. giver Terapeuten klienten præcise instruktioner, så vedkommende ved, hvad der sker, og hvad der forventes af vedkommende.

Et elektrisk varmetæppe på massagebriksen tændes ofte for at hjælpe klienten med at holde varmen. Rumtemperaturen skal også være varm nok til at klienten er komfortabel, minimum 22 grader og gerne lidt højere for de fleste modtagere. Hvis klienten overophedes, kan vedkommende bede massageterapeuten om at slukke for varmetæppet eller tage et tæppe af. Hvis klienten er for kold, bør vedkommende altid kunne få et ekstra tæppe over sig. 

I nedenstående video kan danske massører få nogle gode ideer hvordan man kan tildække sine klienter på en smart måde.

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Kunne du lide artiklen? Hjælp Tengbjerg Sundhedsuddannelser med at vokse. Gennem vores mange gratis Quizzer, Artikler og Podcasts forsøger vi at hjælpe alle behandlere med at blive dygtigere. Giv os meget gerne en god anmeldes på Trustpilot og Google. På forhånd tak. Tryk på logoerne for at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater