InspirationUddannelse

Genopfriskningskursus i Massage

Tengbjerg Sundhedsuddannelser har udviklet Online genopfriskningskurser i Massage, Zoneterapi og Akupunktur som kan tages 100 % som E-learning. Kursisten kan derfor tage kurset når det passer ind i den travle hverdag.

Mange Massører vælger Massagefaget fra af forskellige årsager. Særligt gjorde Corona ondt på mange Massører som ikke havde nogen indtægt i perioder og så kom der en krig og en finanskrise. Andre har i længere tid været væk fra faget og ønsker måske nu at vende tilbage enten for sjov, som bibeskæftigelse eller som fuldtids.

Tengbjerg Massørskole har derfor udviklet genopfriskningskurser for både Massører, Akupunktører og Zoneterapeuter.

Genopfriskningskurset i Massage har det formål at genopfriske:

  1. Musklerne, knogler og bevægelser
  2. Repetere skolemassage og massageteori
  3. Inspirere kursisterne med nye massagegreb og metoder

Det er forståligt at de fleste helst vil have klassebaseret undervisning, men som repetition og vedligeholdelse af tillærte færdigheder fungere Elearning rigtig godt.

Når kursisten har betalt, får vedkommende tilsendt brugernavn og password i løbet af et par dage. Adgangen til skolens E-learning platform varer 2 måneder. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre og kan således ikke videresælges. Materialet må ikke anvendes/vises i grupper og forsamlinger uden tilladelse fra skolen. Skulle det blive nødvendigt kan kursister forlænge adgangen for kr. 500,- pr. måned.

Fagligheden er naturligvis i fokus og materialet er omfattende. Kurset er delt op i flere kapitler med adskillige mindre test til at tjekke op på om materialet er forstået. Kurset afsluttes med en online test.

Vi har løbende optagelse af studerende, så hvis du tilmelder dig i dag, kan du starte i morgen!

Pris: 1500 kr.

Når kursisten har gennemført kurset tilsendes et diplom med de nødvendige oplysninger om kurset. 

Læs mere om kurset her.

Tilmelding kan ske ved at ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

OBS! kursisterne skal være opmærksomme på at de forskellige brancheforeninger kan have forskellige regler mht. Elearning, derfor tager skolen udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.