Kursus i Tui Na massage - Tengbjerg Massørskole

Kursus i Tui Na massage

Tui Na massage er en behandlingsmetode hvor der arbejdes ud fra kroppens anatomi og bevægelighed samt meridianlæren, som vi kender fra akupunktur og Shiatsu.

Sted: Fysioterapeutskolen, Troensevej 8, Næstved, Sjælland.

Underviser: Tui Na Massageterapeut og Akupunktør Susanne Henrichsen.

Pris: 1000 kr.

Dage:  Søndag den 22. januar 2023 kl. 9-16.

Kurset giver blandt andet 7 RAB point hos Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage og Dakobe.

Kursusbeskrivelse

I Tui Na massage bruger vi specielle håndteknikker og det er disse særlige teknikker der adskiller Tui Na massage fra andre massage former. Håndteknikkerne bruges til at genskabe den optimale struktur i kroppens led, bl.a. nakke, skulder, rygsøjle og hofte, knæ og ankler så der igen skabes frit flow og mobilitet i kroppen.

Rent fysisk løsnes blokeringer så cirkulation af blod, qi, lymfe og væsker øges, i områder med smerte og indskrænket bevægelighed. Tui Na er udviklet til, at skabe resultater her og nu, det er derfor en fantastisk effektiv behandlingsform.

Ofte vil personer med kroniske og langvarige skader mærke lindring efter få sessioner. Efter en Tui na behandling vil man ofte føle varme, øget velvære og energi flow i kroppen. Tui Na massage bruges også medicinsk til at støtte organfunktioner samt i forbindelse med eks. menstruations smerter, hvor behandlingen ofte kan være mere effektiv and akupunktur alene.

Tui Na behandling udføres ofte uden på tøjet. Da Tui Na massage er en integreret del af TCM arbejdes der ud fra en holistisk forståelse af kroppen. Kommer en person med eks. lændesmerter, behandles hele rygsøjlen samt bagsiden af benene, dette løsner stagnation i den spændte muskulatur samt i blæremeridianen som løber på bagsiden af kroppen. Ligeledes vil man ved eks. albuesmerter behandle hele armen, fra skulder til håndled og fingerled. På kurset kigger vi også rent vestligt på hvordan Tui Na virker på kroppen.

Målgruppe

Kurset er målrettet massører, akupunktører og andre behandlere og kropsterapeuter der arbejder med bevægeapparatet. (Se mere her)

Tilmelding kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater