Kursus i Eksamination og Supervision

Det professionelle kursus i eksamination og supervision

Pris: Gratis (Inkl. undervisningsmaterialer).

Antal lektioner: 16 lektioner.

Datoer: Lørdag den 7. marts og søndag den 8. marts 2020 kl. 9-17. (Kurset foregår i forbindelse med DM i Massage)

Forudsætninger: Massøruddannelse, akupunktøruddannelse eller zoneterapeutuddannelse.

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Parkvej 190, 4700 Næstved.

Eksaminator- og supervisordiplom: Efter endt kursus, udstedes et diplom.

 

Tengbjerg Sundhedsuddannelser tilbyder uddannelser indenfor massage, akupunktur og zoneterapi. Til en god uddannelse hører dygtige supervisorer der kan give eleverne en god supervision undervejs i uddannelsen og dygtige eksaminatorer som kan testerne eleverne med en god eksamination. Weekendens forløb foregår sådanne at man vurdere deltagerne ligesom dommerne ved DM gør. I mellem runderne mødes kursisterne og sammenligner deres observationer med hinandens. Herfra udspringer en debat om supervision, ekamination og dommervurderinger.

Om Supervision:

Supervision er en faglig lærings- og udviklingsmetode der skal understøtte faglig udvikling og øge kvaliteten i behandlerens praktiske profession (massage, akupunktur, zoneterapi).

Supervision udøves af en Supervisor, som har særlig erfaring med det faglige område eller med supervisionsmetode.

Modtagerne af supervision kaldes Supervisander (f.eks. massagekursisten). Supervision kan gives til enkeltpersoner eller til mindre grupper. Supervisionen foregår i en tidsmæssigt afgrænset periode.

Supervision er en samtale, der skal give kursisten mulighed for at reflektere over sin praksis i sit arbejde med andre mennesker. I samtalen inviteres til fælles udforskning, nysgerrighed, og udvekslen af synspunkter, der handler om klientens problem og dets løsning. Samtalen skal give mulighed for at kunne reflektere over egne roller, handlemønstre og  frembringe nye perspektiver. Formålet er at skabe sin egen forståelse og opleve følelsen af at være kompetent. Supervisorens opgave er at være katalysator i den proces.

Kurset skal også give kompetencer som fremtidig eksaminator i form af at være censor på Tengbjerg Sundhedsuddannelser samt dommer til turneringerne Danmarksmesterskaberne i massage og Verdensmesterskaberne i massage.