Elastisk taping - Tengbjerg Massørskole

Elastisk taping

Kursus i Elastisk tapingtapping

Dag: (Skolen afventer ny kursusdag pga. Covid situationen)

Underviser: Fysioterapeut Torben Blenstrup

Sted: Fysioterapeutskolen, Troensevej 8 i Næstved.

Pris: 500 kr.

Kursusbeskrivelse: Siden oprindelsen af Kinesio Taping, medio 1970 af kenzu Kaze i Japan, har metoden udviklet sig i stor omfang. Siden 1997 har adskillige behandlere i Europa viderudviklet anvendelsesmulighederne med Kinesio Tapen.

Den elastiske tape og dens anvendelsesmetoder fremmer det optimale bevægelsesforløb, som er nøglen til den optimale rehabilitation eller restitution.

Den oprindelige behandlings ”målgruppe” var musklerne, men i dag kan tapen bruges effektivt:

 1. Til både muskel/sene, samt ledbåndsskader og overbelastninger,
 2. Til at korrigere ledposition, bevægelsesretning, eller holdning uden at hæmme bevægelsen,
 3. Til at lindre smerter,
 4. Til lymfredrænage
 5. Til behandling af ar, m.m.

Ved hjælp at tape, dog med forskellige teknikker.

Udviklingen har resulteret i, at både kinesio tapen og metoden i dag findes under mange navne. Fælles for metoderne er, at alle har deres rødder i kinesio taping. Nøgleordet ved den udvidede metode og tapen er strækbarheden, både med hensyn til kroppen, tapen, samt de forskellige teknikker. Derfor kalder vi det elastisk taping.

Tapen løfter det yderste hudlag, så kroppen bedre kan udføre sin naturlige arbejdsproces ved heling.

Tapen giver støtte, men hæmmer ikke bevægelsesfriheden, som befordrer en bedre og ikke mindst hurtigere genoptræning.

 Elastisk Taping er en effektiv supplerende behandlingsmetode ved eksempel:

 1. Piskesmæld
 2. Hold i nakken
 3. Tennis/golfalbue
 4. Bækkeninstabilitet
 5. Hallux valgus
 6. Sportsskader
 7. Arbejdsskader
 8. Hælspore
 9. Spændingshovedpine
 10. Skulderspændinger
 11. Seneskedehindebetændelse
 12. Menstruationssmerter
 13. Chrondromalacia patellae
 14. Fiberspræninger
 15. Lændesmerter
 16. Holdningskorrektion

Kort sagt: Nakke/skulder/ryg/knæ/albue/fod og håndledsgener, smerter og skader. Akutte såvel som kroniske.

Tilmelding kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

Tengbjerg Massørskole
Tengbjerg Massørskole

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater