RAB-Massageuddannelse - Tengbjerg Massørskole

RAB-Massageuddannelse

For at opnår RAB-registrering og momsfritagelse skal massøren igennem skolens RAB-Massageuddannelse. Det vil sige gennemgå følgende kurser:

Den primære behandlingsform:
Massageuddannelsen (ca. 20 onsdage om aften) Pris: 11.500 kr.
Skadesterapeutuddannelsen (ca. 10 mandage om aften) Pris: 4.000 kr.
Muskelterapeutuddannelsen (ca. 10 mandage om aften) Pris: 4.000 kr.
Massageterapeutuddannelsen (4 weekender henover vinteren) Pris: 4.000 kr.

Sundhedsfaglig grunduddannelse:
Pris: 9.500 kr. Blended learning
Pris: 7.500 kr. Elearning

Anatomi
Fysiologi
Sygdomslære (patologi)
Farmakologi
Psykologi
Klinikdrift og klinikvejledning
Orientering om andre “alternative” behandlingsformer (f.eks. ledfrigørelse, muskelenergiteknik, fysioterapi og kiropraktik)

Det udvidet kursus tages som delvis undervisning, elearning, foredrag, gruppearbejde, fjernstudie og selvstudie. Kurset kan tages fuldstændig som fjernundervisning eller på skolen om mandagen eller om onsdagen. Kurset afsluttes med en skiftlig eksamen på skolen.

Den bedste uddannelse:

Som udgangspunkt bør kursisten starte med den almindelige massøruddannelse til 11.500 kr. I den forbindelse udarbejder massageskolen i samarbejde med kursisten en uddannelsesplan.

Skolen anbefaler at denne RAB-Massageuddannelse tages på et år (undervisning 2 x pr uge) eller over 2 år (undervisning 1 x pr uge).

Den samlet pris Pr. 1. september 2023 til momsfritaget og RAB-registreret massør er: 28.500 kr.

RAB-Akupunktøruddannelse eller Zoneterapeutuddannelse

Som uddannet akupunktør eller zoneterapeut kan man blive RAB-registreret via foreningen DAKOBE eller Dansk Behandlerforbund. Dette kræver skolens Akupunkturuddannelse eller Zoneterapiuddannelse, samt skolens Sundhedsfaglige grunduddannelse (anatomi, fysiologi m.m.)
Den samlet pris for dette er 24.000 kr.

RAB-Vedligeholdelse

Sundhedsstyrelsen stiller krav til efteruddannelse. Det er brancheforeningerne der styre antallet af lektioner. Derfor skal man være obs. på hvad den enkelte brancheforenings krav er. Som regel ligger kravet mellem 30-50 efteruddannelseslektioner inden for en 3årig periode. På skolen kan man nemt finde spændende efteruddannelsesmuligheder inden for massage, zoneterapi og akupunktur m.m. Ved at tage skolens Masterclass kan man få RAB-point i både zoneterapi, akupunktur og massage. Der er også mulighed for at modtage point via supervision.

Momsfritagelse

Skolen følger SKAT’s retningslinjer for med hensyn til timeantal og eksamensform.

Det primære fag (Akupunktur, Zoneterapi eller Massage) (250 lektioner, klasseundervisning). Eksamensform: Skriftligt og praktisk ved personligt fremmøde.

Anatomi/Fysiologi (200 lektioner, Blended learning). Eksamensformer: Online og skriftlig på skolen ved personligt fremmøde.

Sygdomslære (100 lektioner, Blended learning). Eksamensformer: Online og skriftlig ved personligt fremmøde på skolen.

Psykologi (50 lektioner, Blended learning). Eksamensformer: Online og skriftlig ved personligt fremmøde på skolen.

Orientering om andre behandlingsformer (50 lektioner, Blended learning). Eksamensformer: Online og skriftlig ved personligt fremmøde på skolen.

Klinikdrift (10 lektioner, klasseundervisning) Eksamensformer: Online og skriftlig ved personligt fremmøde på skolen.

Forklaring: Alle fag eksamineres enkeltvis og skriftligt på skolen. Kursisterne kommer ikke til de endelige skriftlige eksamener på skolen, hvis ikke de har gennemført uddannelsernes enkelte fag og bestået onlineeksamenerne.

Blended learning betyder delvis klasseundervisning og delvis e-learning.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Skolen.

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater