Kursus til Stolemassør

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8, Næstved, Sjælland.

Undervisere: Massør Jeppe Tengbjerg og Danmarksmester i Massage  2019, 2020 og 2021 Rita Murauskiene. Rita vandt desuden sølv ved VM i Stolemassage i 2021.

Pris 3000 kr.

Kurset giver 30 RAB point hos blandt andet Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage.

Dage (kl. 18-22):

Mandag den 16. januar 2023 (Shiatsu StoleMassage) (Se mere her)

Mandag den 23. januar 2023  (Fysiurgisk StoleMassage) (se mere her)

Mandag den 30. januar 2023 (Shiatsu StoleMassage) (se mere her)

Mandag den 6. februar 2023  (Fysiurgisk StoleMassage) (se mere her og her)

Lørdag den 4. marts 2023 kl. 9-17 (Opsamling, workshop og eksamen)

Søndag den 5. marts 2023 kl. 9-17 (Opsamling, workshop og eksamen)

(Kurset afholdes igen i august 2023)

Kursusbeskrivelse af skolens kursus til StoleMassør (30 lektioner): Kurset er delt op i 2 dage hvor der læres at gives fysiurgisk massage på stol efterfulgt af 2 dage hvor man lærer den klassiske shiatsu inspireret Stolemassage. Herudover skal kursisten udvikle og fremlægge en stolemassage ved World Wellness Weekend (Sommer/efterårshold) eller DM i Massage (vinter/forårshold). Følg med på hjemmesiden eller på www.dmimassage.dk 

Den klassiske shiatsu inspireret Stolemassage er særdeles velegnet til firmamassage, da det er nemt og hurtigt, da kunden ikke behøver at tage tøjet af, og blive fedtet ind i olie som ved almindelig massage. 

I den fysiurgisk stolemassage indlæres også triggerpunkter og andre behandlingsteknikker der er velegnet til denne behandlingsform.

Det vil være muligt at vælge kun den ene behandlingsmetode (f.eks. shiatsu dagene). Ring og hør om prisen.

En typisk stolemassage vare mellem 20-30 minutter.

Når man skal have firmakunder er det en fordel at kunne tilbyde både briks- og stolemassage alt efter hvad der passer det enkelte firma bedst. Samtidig er det som massør en fordel at kunne begge dele, da det giver en mere alsidig hverdag og man belaster sin krop mindre.

Der må påregnes hjemmearbejde og minimum 5 supervisions behandlinger, en mindre del af uddannelsen vil foregå som elearning.

Tilmelding kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk